Saturday, 5 January 2013

Victoria International College (VIC)

Assalamualaikum and Good Morning Readers,

Masih tercari2 tempat belajar yang bagus dan menarik?
Victoria College adalah jawapannya..

Pertama sekali, dalam dunia ni mana ada IPTS bagi accommodation percuma lagi kat student dia, tiada yuran pendahuluan, xpayah bayar bil elektrik?..tiada bukan..tapi di Victoria International College..

Kami,

Menawarkan

1) Free accommodation/ tempat penginapan percuma (masuk belajar terus ada rumah, xpayah fikir nak duk mana)

2) Free utilities up to RM 100..

3) Free admission

4) Free Wifi lagi di kawasan classroom..kelas kan

BEST KAN........BANYAK BENDA FREE KAT SINI..JOM2 REGISTER dan BELAJAR DI VICTORIAN INTERNATIONAL COLLEGE...

Okey..jom akak cerita kos- kos yang ditawarkan VIC

Untuk KL College  (VIC)

Alamat kami adalah di Batu 3 Jalan Ipoh..memang kawasan bandar..memang best la kalau belajar di bandar ni.senang nak pergi ke mana2..

Antara course yang di tawarkan di KL College (VIC) ialah Diploma dalam program berikut:

1) Accounting ( hanya perlukan 3 credit, dan cuma perlu lulus math, akaun)
2) Business IT (Juga hanya perlukan 3 cedit, wajib credit dalam math dan dua lagi subjek lain)
3) Hotel and Catering Management, Human Resource Management, Business Administration ( yang ni 3 credit dalam mana2 subjek)

Untuk 5 kursus di atas, adik perlu lulus BM sebabnya nanti senang nak apply PTPTN...lulus tu sampai 8E kan..so jangan risau.mesti lulus BM kan..

Yuran untuk kursus di atas adalah sebanyak RM 23000, tapi jangan risau..PTPTN akan bagi pinjaman sebanyak RM 20000..so adik just kena bayar RM 3000 je..tapi........ada 3 kaedah pembayaran tau

1) bayar tunai RM 3000
2) potongan EPF mak ayah sebanyak RM 3000
3) bayar secara ansuran, mula2 bayar RM 500, pastu tiap2 bulan bayar 100 pon boleh..

Oh yea, tempoh belajar diploma adalah 2 tahun setengah...habis belajar terus kerja..;-)

Di KL College juga kami tawarkan sijil/certificate program..boleh tengok kat  sini..ataupun kat sini

OK...UNTUK RAWANG CAMPUS..

Kami tawarkan program seperti berikut

1) Environmental Health  ( hanya perlukan 3 credit, compulsory credit in Science, two in any subject)
2) Nursing, Physiotherapy, Pharmacy ( 5 credit, campulsory credit in Math and Science)

Yuran pulak adalah sebanyak RM 44 850, tapi jangan risau PTPTN adalah sebanyak RM 45000..setiap enam bulan, akan dapat elaun lagi sebanyak RM 1000..best X...best sangat...


Untuk semua kos, bila nak praktikal, kite akan carikan tempat yang sangat best..untuk course kat Rawang, kita akan hantar ke hospital kerajaan je tau..best x?....................best sangat kan...

Untuk perhotelan, hanya hotel 5 bintang yang kami hantar..cubalah tengok kat FB kami kalau xpercaya..ramai student dah akui best belajar kat VICTORIA INTERNATIONAL COLLEGE ..

So adik2..jom2 jangan lepaskan peluang ini.

Sebarang pertanyaan boleh tanya akak..email akak..sitinazilaismail@yahoo.com, call/msg 012 9645968..

Akak adalah..Marketing Executive kat VIC,merangkap Education Counselor..ada apa2 masalah, just let us know ok..

Bye..;-)



9 comments:

  1. Salam.

    Sy nk tnya pasal environmental health course tu. Yuran dia mmg da final ke tu? Pastu pembayaran pendahuluan dia pula brape yg prlu disediakan dan mcm mna cara pembayarannya? Terima ksh.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Salam.

      saya minta maaf Nash Azmi, sy dah xkerja kat kolej tu. sy xpasti ttg yuran terbaru.maaf ye..Kalau Nash ada pilihan yg lebih baik, go on..make a wise decision

      Delete
  2. salam sis. nak tanya kalau education counselor kat vic kene cari org utk study kat vic eh? ke macam mana ye job description dia?

    ReplyDelete
  3. sya mencari kemahiran,,sya brminat sgat,,tapi sya hanya ada PMR je,,sya x tahu nk cari kt mana,,sis bole tolong sya x,?,,plz,,pm 0178299935,,

    ReplyDelete
  4. sya mencari kemahiran,,sya brminat sgat,,tapi sya hanya ada PMR je,,sya x tahu nk cari kt mana,,sis bole tolong sya x,?,,plz,,pm 0178299935,,

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hai awak..akak da x kje kolej tu lgi..akak minta maaf ye..

      Delete
    2. Hai awak..akak da x kje kolej tu lgi..akak minta maaf ye..

      Delete